Hoppa till innehållet
DIN WEBSHOP FÖR GASOLPRODUKTER - FRAKT FRÅN 49kr
DIN WEBSHOP FÖR GASOLPRODUKTER - FRAKT FRÅN 49kr

Köp- och leveransvilkor

Vi på GASIP strävar efter enkla och trygga villkor - för både Privatkunder & Företag!

 1. Pris
  Svensk moms är redan inkluderad i priset, f.n. 25%. Avgift för frakt tillkommer. Inga övriga kostnader.

 2. Betalning

  - Faktura - 14 dagar (30 dagar för företag)

  - Delbetalning 6 - 36 månader

  - Klarna Direkt - Betala med mobilt bank-id

  - Klarna konto - Klarnas samlingsfaktura

  - Kortbetalningar VISA, Mastercard & American Express

  - Direktbanksbetalning via SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea

 3. Order & köp
  Bekräftat köp, innebär att ett avtal (köpekontrakt) träffats. För att hinna stoppa/ångra en redan lagd order måste detta meddelas via mail direkt. Har paketet lämnat oss vid tidpunkten för meddelande om ånger, står kunden för returen.

  Orderbekräftelse
  En orderbekräftelse genereras automatiskt direkt efter lagd order, och skickas till den e-postadress som angivits i Kassans Orderformulär. Erhålles ingen bekräftelse, så kontrollera "skräpkorgen" eller kontakta våran Kundtjänst.

 4. Frakt & Leverans

  Fraktpriset baseras på produkternas vikt enl följande tabell
  0-5kg 49kr
  5-10kg 99kr
  20kg -uppåt 399kr

  Leverans
  Paketavisering och leveransinformation fås via spårningslänk på SMS eller angiven mailadress, så kontrollera alltid att dessa är rätt i kassan. ID-kontroll görs vid utlämning. Ev ombud uppvisar både eget och angiven kunds ID. OBS! tänk på, vid beställning i barns namn, att även de måste uppvisa giltig ID-handling.

  OBS! Om fel kunduppgifter (ex fel postnummer) angivits i kassan, vilket medför extra kostnader vid leverans, står kunden för merkostnaderna.

  Skador på paket
  Upptäcks skador på ytter-emballaget på de paket som skickas, skall Ni anmäla detta direkt på utlämningsstället eller till levererande personal. Hämta aldrig ut ett skadat paket (kraftiga veck, hål eller tejpat), eller be först ombudet skriva en notering om skadan på ett kvitto ni får med er hem!

  Hämta själv
  Om Ni har möjlighet och vill spara fraktkostnaden, kan uthämtning ske direkt i butiken.

  Öppettiderna är vardagar 08.00-17.00

  Ej uthämtat paket
  Paket skall hämtas ut inom 14 dagar från avisering, som annars går i retur till Gasip. Om paketet ej hämtas ut debiteras Ni en hanteringsavgift på 300kr per kolli (för dubbla fraktkostnader och extra administration) detta kommer att dras av ifrån redan betalda belopp vid återbetalning eller faktureras vid obetald produkt. Att inte hämta ut en aviserad vara gäller ALDRIG som meddelande om ångerrätt eller hävande av köp.

 5. Ånger- & returrätt
  På Gasip gäller 14 dagars ångerrätt, oavsett orsak. Meddelande om nätreturer lämnas till Gasips Kundtjänst så snart som möjligt via mail info@gasip.se, dock senast inom 14 dagar från att varan mottagits. Ångrad produkt skall alltid returneras i plomberat oöppnat nyskick samt i originalförpackning. Bifoga i paketet också kunduppgifter samt ordernr, exempelvis en kopia på order/följesedel. För att ev hinna stoppa/ångra en redan lagd order måste detta meddelas via mail direkt. Har paketet lämnat oss vid tidpunkten för meddelande om ånger, står kunden för returen.

  Kunden står själv för returfrakten och ansvarar för att produkten är väl paketerad med stötdämpning och når Gasip oskadad. Paketet skall skickas inom 14 dagar från meddelande om retur för att erhålla återbetalning. Vi rekommenderar att kvittot Ni får vid inlämning sparas och att Ni skriver ner kollinumret så att de kan spåras i efterhand.

  OBS! Paketet måste bokas, med säkerställd utkörning direkt till företagets dörr. Det går även bra att boka returer med leverans till följande Servicepoint COOP Fröding Frödingsvägen 14, 691 42 Karlskoga (postnord). Returer bokas EJ med leverans till annan Servicepoint (en extra avgift om 120kr dras i förekommande fall av för manuell upphämtning).

  Adress för kundreturer:
  Gas och Industripartner
  Maskinvägen 22
  69137 Karlskoga

  Om det underlättar går det givetvis bra att återlämna ett ångrat köp i våran butik, istället för att skicka den med Post.

  Om Ni ångrar ett köp och skickar tillbaka en produkt erhålles motsvarande produktbelopp vid inköpstillfället (minus ev skadereduktion samt ev extra avgift). Återbetalning görs snarast, men senast 14 dagar från det att returen är mottagen.

  Kunden ansvarar för hela risken vid returfrakt, som innefattar ev skada på produkten eller om den kommer bort under frakten. Vid skadad förpackning/omslag reduceras beloppet med 15-50%, då vi enbart kan sälja vidare hela fina förpackningar. Skadans omfattning avgör reducerat belopp, vilket informeras om via mail med bild.